Дарови Херцеговине

Херцеговци кажу да им, када напусте родни крај, уз породицу и кућни праг, највише недостаје храна попут сира, пршуте, купуса раштана, меда, смокве, ракија лоза и вина. Родну груду посећују и по неколико пута годишње, а по одласку обавезно купују све ове производе, и то не само за своју употребу, већ и за драге пријатеље који су се за веома кратко време навикли на најбоље из Херцеговине.

Стара Херцеговачка Кућа

"Дарови Херцеговине" су огледало оног што видите у Херцеговини,а где се нуде разни традиционални производи који чувају свој исконски укус.
Аутохтони Херцеговини производи освајају приликом прве пробе, јер сваки производ има своју причу настанка.

Богатство понуде није само последица природе, добре климе, ту је и традиција.
Сви који знају шта је добра и аутохтона гастрономија,свратиће да пробају сир и кајмак из мјешине,који сазријевају у мјешинама од овчије коже и свој мирис и укус дугују управо њој.

Вјековима се прави сир из мјешине торотан-немасна врста сира из мјешине.
Пршута је незаобилазан печат традиционалног херцеговачког стола.
Винска прича је најбољи партнер овог поднебља и ми нудимо разноврсну палету најбољих вина, међу којима се издаја наша аутохтона сорта ЖИЛАВKА.
Херцеговачки чајеви представљају мешавину пажљиво одабраних лековитих биљака.

Органска козметика од смиља такође заузима посебно мјесто у нашој понуди.

Топлина Традицоналног Гостопримства

Интернет Продаја

Након вишемесечног обиласка произвођача из Херцеговине, преговора и договора око сарадње, успели смо да проширимо наш асортиман у великој мери, и планирамо да га још додатно проширимо у наредном периоду.

Одлучили смо се и за увођење интернет продавнице, за све оне који нису у прилици да нас посете, и тако олакшамо пријатељима нашег бренда да, за свега пар кликова, поруче своје омиљене производе.

→ Наша Понуда

е-Продавница
Корпа
0