Наша Прича

Наслеђе Херцеговине

Стара Херцеговачка Кућа се налази у Булевару Краља Александра 210, код Ђерам Пијаце, како би се за њу што више прочуло, али и како би је наши земљаци што једноставније пронашли. Људи су ово већ препознали, па у продавницу не свраћају само Херцеговци, већ и бројни Београђани.

Херцеговци у Београду често наврате у продавницу, купе нешто, попричају, дегустирају неке од бројних сирева, попут сира из мјешине, уља, груде, али и пршут, те производе од белог лука. Уз све ово, и добар разговор, неизоставна је и чашица-две домаће ракије или вина.

Оно што људе највише обрадује када уђу у нашу продавницу је што, осим производа, могу да виде и традиционалне херцеговачке мотиве. Тако су носећи стубови украшени билећким каменом, док је на једном од зидова нацртан мурал са мотивима Требиња, попут Перовића моста, долапа, платана и грожђа. На зиду је окачен део старе народне ношње.

Специјалне дегустације и добро дружење

Јединствени Укуси Поднебља

У нашем богатом асортиману пронаћи ћете производе из разноврсне херцеговачке гастрономске понуде - разне врсте вина, ракија, сирева, меда, чајева, пршута, слатког и киселог програма, и још много тога.

У Херцеговачкој кући такође можете пронаћи и природну козметику, произведену без штетних конзерванаса, вештачких боја и мириса.

Корпа
0