Белмар креме, антирид, маске и млеко

Белмар креме, антирид, маске и млеко

1.030,00 рсд1.675,00 рсд

Млеко за чишћење лица
Млеко за чишћење на бази високо цењених биљних уља, мацерата и цветних водених екстракта-хидролата негује кожу и пружа јој влажност,даје јој дневну свежину и здрав сјај. Антиоксидантно дејство уља смиља штити структуру ћелијске мембране коже од слободних радикала и са осталим биљним састојцима успорава стварање бора.

Маска за лице
Маска је спој природних уља мацерата, цветних екстраката-хидролата, високо цењених етеричних уља и зелене глине. Видљиво побољшава текстуру коже, учвршћује је и ефикасно делује против бора. Наношењем ове маске уклањају се знаци старења, дарује се кожи посебна блиставост и уклања се напетост коже лица.

Гел за туширање
Гел за туширање сачињен је од вредних органских ароматичних уља и цветних есенцијалних екстракта који благо чисте и штите кожу, чине је глатком, смањују напетост и стрес тела.

Антирид крема
Антирид крема је 100% природна крема која у свом саставу садржи природне супстанце које подпомажу третирању предела око очију.

Kрема за све типове коже
Kрема је специјално развијена природна ани-аге нега која освежава и храни кожу, тако да знатно успорава старење и појављивање нових бора.

Еxлузивна сребрна крема
Kрема је специјално развијена природна ани-аге нега која освежава и храни кожу, тако да знатно успорава старење и појављивање нових бора а намењена је за проблематичну кожу.

1.675,00 рсд
1.675,00 рсд
1.455,00 рсд
1.495,00 рсд
1.295,00 рсд
1.030,00 рсд
Корпа
0