Белмар органски шампони

Белмар органски шампони

750,00 рсд

Шампон за масну косу-црвени
У састав шампона улази ексклузивни комплекс органских етеричних уља и биљних екстраката који веома успешно заустављају претерано лучење себума, стварање масних, себореичних наслага и бактерио-микотичне флоре. Након прања коса постаје ревитализована, мека, лепршава, еластична и сјајна. Ова природна и њежна формула дозвољава да перете косу онолико често колико је потребно да би се регулисало лучење себума.

Шампон за суву косу-плави
Kомбинација органских етеричних уља даје формулу шампона који спречава појаве као што су испуцали врхови и електрицитет. Шампон можете употребљавати колико год често желите управо због нежног састава.

Шампон против перути-рози
Уравнотежујући комплекс етеричних уља и цветних есенција-хидролата снажно делују против перути. Шампон се препоручује особама са осетљивом косом и онима који имају проблема са перутом. Захваљујући умирујућим,уравнотежујућим и прочишћавајућим својствима овог комплекса, шампон ефикасно уклања перут која се већ налази на власишту и спречава стварање нове.

Шампон за нормалну косу-жути
Шампон садржи 90 % органски контролисаних, високо концентрованих активних састојака, који формирају нежну формулу погодну за свакодневну употребу. Благотворна структура меда штити теме главе од исушивања и њен природни баланс. Природна формула стимулише раст косе, омогућа њено често прање и чини косу нежном, меканом и сјајном.

Шампон за танку косу-зелени
Молекуларна структура биљних хидролата је изузетно добра за благу негу танке косе. Хармонија маслиновог лишћа и кантариона пружа влажност и изграђује заштитни слој док био екстракти ђелују интезивно на ломљивост косе, дајући јој чврстину и стабилност.

750,00 рсд
750,00 рсд
750,00 рсд
750,00 рсд
750,00 рсд
Корпа
0